Wie zijn wij

Wie zijn wij

Fjuze is een energiek en creatief evenementenbureau in Amsterdam. We creëren eigen events en voeren ze uit tot in de kleinste details. We ontwikkelen samen met anderen originele concepten. En we signaleren internationale event trends, kopen licenties aan en vertalen die naar innovatieve evenementen voor de Europese markt. Dat doen we voor consumenten en partijen die echt iets bijzonders willen!
Fjuze komt het beste tot zijn recht in samenwerking met partners die lef hebben. Die risico’s durven nemen. Want als wij met zo’n partij samenwerken, ontstaan grensverleggende ideeën. We luisteren en verplaatsen ons in de wensen en behoeften van opdrachtgevers. We bundelen krachten en denken in kansen en nieuwe mogelijkheden. De cruise control staat bij ons standaard uit.
Zo is Fjuze in staat om de ultieme beleving voor bezoekers van evenementen te realiseren. Wij gaan voor de ultieme live interactie tussen event en bezoeker. Voor dat ene magische moment. Dat is het moment dat er toe doet. Dat is waar we goed in zijn. Dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Dat is waar we keihard voor werken en wat we waarmaken. Dat is Fjuze.

KLAAS

Met elkaar creëren en het dan ook echt live realiseren maakt mij gelukkig. Er gaat niets boven je doelgroep in het echt te ontmoeten en ze zien, horen en voelen reageren op het event. Dat is het unieke aan live events, daar haal ik mijn passie uit en daarom ben ik Fjuze gestart. Ik ben Klaas, eigenaar van Fjuze.

ROBBIE

Mijn naam is Robbie! Uitvoerend Producent van Fjuze. Ik zorg ervoor dat alles wat we bedacht hebben ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd met als doel om onze bezoekers een toffe experience mee te geven.

NIKKI

Als je mij mijn gang laat gaan, sport ik het liefst 6 x per week en heel divers.
Hardlopen, Ashtanga Yoga, HIIT, PLTS, BodyPump & Spinning. Daarbij maak je me echt meer blij met een bak linzen, dan een bitterbal. Je kan maar een hobby hebben! Van die hobby heb ik mijn werk gemaakt. Ik programmeer & produceer Healthy Events. Ik ben Nikki, eigenaar van Healthy Industries en werk voor Healthy Fjuze.

BAS

Ik ben Bas Dokter, nog vers bij Fjuze na bijna 15 jaar Media bij o.a. Sky Radio Group en Telegraaf Media Groep. In eerdere functies werd ik ultiem gelukkig van het ontwikkelen van cross mediale concepten in combinatie met de beleving van unieke events. Die combinatie heb ik bij Fjuze gevonden. Benieuwd wat we voor jou en je merk kunnen doen? Ik kom graag langs om elkaar te inspireren!

GIOIA

Alweer een tijd geleden ben ik als stagiaire binnengekomen bij Fjuze. Dit is zo goed bevallen dat ik na mijn afstuderen ben (mogen) blijven plakken en nu de tofste baan te pakken heb! Ik ben vooral bezig met de Healthy Evenementen, zoals Healthy Fest, samen met Nikki, maar doe daarnaast veel andere dingen. Deze afwisseling maakt het werken bij Fjuze dan ook zo leuk. Samen met dit super-team zetten wij veel mooie evenementen neer! Ik ben Gioia, Junior Producer bij Fjuze!

Menu