The Color Run™ 2018: The Hero Edition

Op zondag 9 september kleurde de Haarrijnseplas in Utrecht alle kleuren van de regenboog tijdens de allerlaatste editie van de meest vrolijke en kleurrijke run van de planet; The Color Run™ HERO TOUR! Tijdens deze Super Hero Tour legden wij samen met onze Color Family als ware helden voor de laatste keer de meest kleurrijke kilometers van ons leven af. Nike Trainer Lars Schuijling en DJ Gilton Franklin verzorgden een te gekke opwarming, waardoor onze duizenden renners goed beslagen ten ijs begonnen aan het parcours voor een run van 5 of 10 kilometer. Onderweg werden zij in de verschillende kleurenzones ondergedompeld in alle kleuren van de regenboog om vervolgens bij de finish als ware helden te worden onthaald en hun felbegeerde UNICORN-medaille in ontvangst te nemen. Eenmaal terug op het festivalterrein barstte het feest los met DJ Amir Charles & MC Mavis en DJ Joshua Walter & MC Larz. Natuurlijk was het feest niet compleet zonder een aantal te gekke massale kleurengooi-momenten, met als klap op de vuurpijl, de speciale ALLERLAATSTE massale kleurengooi van onze gehele Color Family.

Project details:

Bekijk de after movie:

the-color-run-2018-03
Play Video

Is je interesse gewekt?

Leuk dat je erover nadenkt om ons iets voor jou te laten organiseren! Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken alle mogelijke opties om ook jouw evenement tot een groot succes te maken!

Fjuze is een energiek en creatief evenementenbureau in Loenen aan de Vecht. We creëren eigen events en voeren ze uit tot in de kleinste details.