Luchtmachtdagen 2019

De Luchtmachtdagen, een spectaculaire kennismaking met de Koninklijke Luchtmacht, waarbij bezoekers zich konden vergapen aan indrukwekkende vliegshows, de nieuwste vliegtuigen en straaljagers wereldwijd.

Fjuze verzorgde de entree- en uitgang-experience, waarbij de bezoekers meteen in aanraking kwamen met de mensen achter de Luchtmacht. Ze hoorde de verhalen en motivaties waarom deze mensen bij de Luchtmacht werken. Daarnaast werd ook de Landmacht vertegenwoordigd op dit evenement door middel van een experience tent. Hier kon men de toekomst van de Landmacht zien, ervaren en live in gesprek raken met leden van de Landmacht. Een zeer imposante dag voor jong en oud!

Project details:

Bekijk de after movie:

luchtmachtdagen-2019-03
Play Video

Is je interesse gewekt?

Leuk dat je erover nadenkt om ons iets voor jou te laten organiseren! Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken alle mogelijke opties om ook jouw evenement tot een groot succes te maken!

Fjuze is een energiek en creatief evenementenbureau in Loenen aan de Vecht. We creëren eigen events en voeren ze uit tot in de kleinste details.