KPN The Digital Dutch goes digital – 2020

KPN The Digital Dutch Goes Digital’ is een fusie tussen een TV registratie en een live event. Je wordt door de video-effecten, het decor en het licht, als kijker meegenomen in de intense filmische beleving van het event.

Toen als gevolg van het COVID-19 virus het jaarlijkse ‘the Digital Dutch’ van KPN niet door kon gaan, schakelden we razendsnel om van een live event naar een live registratie vanuit een indrukwekkende tv-setting in de Jaarbeurs. In een uur tijd werd zakelijk Nederland in hun eigen huiskamer via de livestream geïnspireerd door sprekers over digitale samenwerking. Nu actueler en belangrijker dan ooit. Geniet mee van de spectaculaire live registratie van ‘KPN The Digital Dutch Goes Digital’.

Project details:

Bekijk de after movie:

Photo by: © Floris Heuer - www.florisheuer.com
Play Video

Is je interesse gewekt?

Leuk dat je erover nadenkt om ons iets voor jou te laten organiseren! Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken alle mogelijke opties om ook jouw evenement tot een groot succes te maken!

Fjuze is een energiek en creatief evenementenbureau in Loenen aan de Vecht. We creëren eigen events en voeren ze uit tot in de kleinste details.