Het Nationale Vuurwerk 2018 – 2019

Ook in 2018 hebben wij het jaar in stijl afgesloten; met het grootste en meest spectaculaire vuurwerk van Nederland.

Ook de dertiende editie van Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug in Rotterdam was een feit! En dit jaar was een extra speciaal jaar! Niet alleen hebben we samen met nóg meer bezoekers op de Erasmusbrug het nieuwe jaar ingeluid… Ook op twee nieuwe locaties, Hoek van Holland en Nesselande waren spectaculaire vuurwerkshows te zien! Naast de uitbreiding van Het Nationale Vuurwerk werd er dit jaar ook gevlogen met een drone. Hiervoor was een speciale vergunning nodig en dit is nog nooit eerder in Europa gedaan. Verder werd er gebruik gemaakt van eco-vuurwerk waardoor de kleuren van het vuurwerk nog mooier en helderder waren.

Het spektakel werd wederom uitgezonden op alle zenders van RTL en gepresenteerd door Jaap van Deurzen wie samen met burgermeester Abutaleb om 00:00 uur het vuurwerk ontstak. Het nieuwe jaar is spectaculair ingeluid!

Project details:

Bekijk de after movie:

het-nationale-vuurwerk-2018-2019-03
Play Video

Is je interesse gewekt?

Leuk dat je erover nadenkt om ons iets voor jou te laten organiseren! Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken alle mogelijke opties om ook jouw evenement tot een groot succes te maken!

Fjuze is een energiek en creatief evenementenbureau in Loenen aan de Vecht. We creëren eigen events en voeren ze uit tot in de kleinste details.