Healthy Fest Hotel

Tijdens het weekend van 6 en 7 oktober 2018 vond het eerste nieuwe evenement onder het merk Healthy Fest plaats: Healthy Fest Hotel. In Noordwijk, bij Hotels van Oranje, hebben wij samen met onze bezoekers de verdieping opgezocht op het gebied van sport en mind. Er kon worden gekozen uit één van de zes tracks: Crossfit, Buddy, Strength, Breathe, Yoga of Outdoor, waarbij onze vakkundige trainers en sprekers de deelnemers wegwijs hebben gemaakt in verschillende disciplines. De dag werd afgesloten met de Healthy Academy waarbij onze professionals Richard de Leth, Jeremy Reijnders en Johan Noorloos, onder begeleiding van onze host Arie Boomsma, hebben gesproken. Hierbij hebben de bezoekers kennis leren maken met de invloeden van voeding op ons lichaam, topsport prestaties leveren met een plantaardig dieet en de invloed van yoga, meditatie en rust op het menselijk lichaam. Vervolgens kon er worden genoten van een heerlijk vegetarisch menu in het restaurant van het hotel. De waanzinnige comfort van het hotel, een heerlijk zonnetje, sprankelende energie en gemotiveerde sporters is het een fantastische eerste editie geworden waarbij sport en fun hand in hand gingen!

Project details:

Bekijk de after movie:

Healthy_Fest_Hotel-2018-04
Play Video

Is je interesse gewekt?

Leuk dat je erover nadenkt om ons iets voor jou te laten organiseren! Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken alle mogelijke opties om ook jouw evenement tot een groot succes te maken!

Fjuze is een energiek en creatief evenementenbureau in Loenen aan de Vecht. We creëren eigen events en voeren ze uit tot in de kleinste details.