Healthy Fest 2018

Op 8, 9 en 10 juni 2018 vond alweer de derde editie van Healthy Fest plaats op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Tijdens deze sprankelende editie werden onze bezoekers ondergedompeld in nieuwe trends op het gebied van sport, mind en food. Dit jaar was het festival groter dan ooit, niet alleen met een recordaantal bezoekers, maar ook ruim 200 trainers en sprekers, meer dan 20 trainingslocaties en een programma dat bestond uit zo’n 500 onderdelen. Naast alle inspirerende onderdelen op het gebied van sport en mind, de heerlijke gerechten bij de foodtrucks, kon een feestje natuurlijk niet ontbreken. Bij de party op zaterdagavond hebben onze enige echte Gilton Franklin en Larz ervoor gezorgd dat bij iedereen de vermoeide voetjes van de vloer kwamen en we swingend de avond door gingen. Iedereen heeft zich hard in het zweet gewerkt om dit evenement tot een groot succes te maken, maar zoals wij graag zeggen, is en blijft Healthy Fest een echte break for your mind en een boost for your body!

Project details:

Bekijk de after movie:

Healthyfest-2018-02
Play Video

Is je interesse gewekt?

Leuk dat je erover nadenkt om ons iets voor jou te laten organiseren! Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken alle mogelijke opties om ook jouw evenement tot een groot succes te maken!

Fjuze is een energiek en creatief evenementenbureau in Loenen aan de Vecht. We creëren eigen events en voeren ze uit tot in de kleinste details.