Electric Fireworks

Fjuze ontwikkelde Electric Fireworks en organiseerde in opdracht van de Gemeente Amsterdam de Jaarwisseling Viering ’20/’21: De combinatie van vuurwerk knallen uit (audio) speakers en de explosie van licht uit 20 meter hoge constructies, vol lampen en laser. Een spectaculair en veilig alternatief, naast traditioneel vuurwerk. Een project waarbij er door de continu wisselende COVID-situatie met diverse scenario’s gewerkt werd. En waarbij net voor de opbouw van het event nog gewisseld moest worden van locatie. De show op het Museumplein werd in drie dagen tijd omgezet in een stadionshow in de Johan Cruijff ArenA. Van staande constructies naar hangende constructies. Van het aanlichten van het Rijksmuseum naar het in vuur en vlam zetten van een compleet stadion. The Countdown Show sloot een bewogen jaar 2020 af en Electric Fireworks begon 2021 in stijl! Geniet van de beelden.

Project details:

Bekijk de after movie:

Foto's Website
Play Video

Is je interesse gewekt?

Leuk dat je erover nadenkt om ons iets voor jou te laten organiseren! Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken alle mogelijke opties om ook jouw evenement tot een groot succes te maken!

Fjuze is een energiek en creatief evenementenbureau in Loenen aan de Vecht. We creëren eigen events en voeren ze uit tot in de kleinste details.