Bright Day 2018

Fjuze is Tech. Dat zit in ons DNA. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Op 24 en 25 november produceerden en programmeerden wij daarom in opdracht van Bright en RTL, Bright Day 2018 in de Expo Haarlemmermeer. Een uitverkochte editie vol ‘Tech lovers’. Bezoekers waanden zich in een Tech speeltuin, waar drones tegen elkaar raceten, Royalistic zijn kunsten op het podium vertoonde, de toekomst van mobility te zien en ervaren was met elektrische scooters en steps. En waar de absolute hits van het festival: Human Robot Sophia en Robothond ANYmal in reallife te zien waren. Een uniek festival waar het vooral gaat om ervaren en zelf doen. Op naar volgend jaar!

Project details:

Bekijk de after movie:

bright-day-2019-01
Play Video

Is je interesse gewekt?

Leuk dat je erover nadenkt om ons iets voor jou te laten organiseren! Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken alle mogelijke opties om ook jouw evenement tot een groot succes te maken!

Fjuze is een energiek en creatief evenementenbureau in Loenen aan de Vecht. We creëren eigen events en voeren ze uit tot in de kleinste details.